perjantai 10. toukokuuta 2013

"Sinä tiedät, että minä olen Herra, 
 kaikkien luotujen Jumala.
 Onko minulle mikään mahdotonta?"
  Jer.32:27

Tää päivä on alkanu ihanan spontaanil ja erilaisel taval ku yleensä! Mikä vois olla parempaa ku aamu kasilt Sapokan kallioil, siel vesiputouksen yläpuolel chillailu superhyväs seuras, kahvii, jutteluu ja heräävä kaupunki..vesiputouksen solina, linnut, usva..upee rauha.. ja Jeesus siel meijän kaa :) Ihan parhautta. Mä kaipaan sellast lisää. Sellast elämän pitäis olla. 


Aamu jatku siitä sitte hyväl salitreenil ja loppupäivä meniki lapsosten kaa hiekkakakkui rakennelles ja tehtii hauska seikkailuretki paljain jaloin peltojen keskelle, pikkuset kahlaili joessa ja me pompittii ja naurettii ja ihan ku ois jo kesä! :) 

Oon viime päivin jotenki saanu vaa sellast rauhaa ja hmm viel enemmän luottamust Jumalaa kohtaa. Tää tuntuu hyvältä. Jumalan kaa eläminen tuntuu nii hyvält. Luin eilen illal pitkäst aikaa siit hartauskirjast päivän tekstin, ja se oli jotenki tosi kaunis. Sopi hyvin kaikkee menneesee mitä on viime kuukausien ja ehkä jopa kuluneen vuoden aikana ollu. Pakko kirjottaa se tähän kans.

" Älä vaadi itseltäsi liikoja. Voin kääntää jopa virheesi siunauksiksi. Rajallinen käsityskykysi saa sinut helposti takertumaan menneeseen. Toivot voivasi perua päätöksiäsi, joita nyt kadut. Tämä on kuitenkin ajan ja energian tuhlausta ja aiheuttaa vain turhautumista. Älä pyöriskele menneisyydessä vaan anna virheesi minulle. Katso minuun ja luota siihen, että loppumattomassa luovuudessani voin kutoa jotakin suurenmoista sekä hyvistä että huonoista valinnoista.

 Koska olet ihminen, et voi välttyä virheiltä. On ylpeyttä kuvitella voivansa elää virheettömästi. Epäonnistumisistasi saattaa tullakin siunausten lähde, sillä virheet tekevät sinut nöyräksi ja auttavat ymmärtämään muiden ihmisten heikkoutta. Kaikkein parasta on, että epäonnistumiset korostavat riippuvuuttasi minusta. Voin tehdä virheidesi suosta jotakin kaunista. Luota minuun ja katso, mitä minä teen.


Rukoillaa et me voitas yhä enemmän vaa luottaa Jumalaan kaikessa. Luottamaan ja kattomaan mitä Hän tekee. Koska Jumalan teot on ihmeellisiä, ja sellasii mitä me ei ikin ees osattais kuvitella. 

Muista hei et Jumala on rakkaus.

"Jumalaa ei kukaan ole koskaan nähnyt. Mutta jos me rakastamme toisiamme, Jumala pysyy meissä ja hänen rakkautensa on saavuttanut meissä päämääränsä. Me pysymme hänessä ja hän pysyy meissä; tämän me tiedämme siitä, että hän on antanut meille Henkeään. -- Joka tunnustaa  Jeesuksen Jumalan Pojaksi, hänessä Jumala pysyy, ja hän pysyy Jumalassa. Me olemme oppineet tuntemaan Jumalan rakkauden kaikkia meitä kohtaan ja uskomme siihen. Jumala on rakkaus. Se, joka pysyy rakkaudessa, pysyy Jumalassa, ja Jumala pysyy hänessä." 1.Joh.4:12-13,15-16

 Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti