tiistai 18. joulukuuta 2012

Know God - Know Peace

Hei sinä joka oot ettiny rauhaa kaikkialta, maailman ääristä ja lähinurkilta, muttet oo onnistunu sitä löytää. Sinä matkalainen jonka päämääränä on ikuinen rauha, sellanen joka ylittää kaiken ymmärryksen. Tässä ois tällänen vinkki, miten sen löytäis. Eikä se oo ollenkaa hankala juttu. Voin sanoo et se on parasta. Parempaa ku suklaa tai raha tai maailmanympärimatka. Parempaa ku mikää. Tää on hei totuus, siit ei pääse yli eikä ympäri. Jokainen uskoo mihin tahtoo ja yrittää saavuttaa rauhansa miten tahtoo, mut totuus on totuus.


Mut se on sust kii, haluutsä vastaanottaa sen rauhan vai et. Jumala haluis et jokainen vois saada sen. Mut ei se haluu pakottaa. Se on sun vapaa valinta. Must on aika upeeta et Jumala on antanu meille vapaan tahdon. Miettikää kunnol sitä. Et mitä se oikee meinaa. Mut rauhaa et mistään muualta saa ku Jumalalta. Meinaan sitä sellast rauhaa, joka kestää, todella kestää olosuhteist, tunteist, fiiliksist ja kaikest riippumatta.

"Vaikka vuoret järkkyisivät ja kukkulat horjuisivat, minun rakkauteni sinuun ei järky, eikä minun rauhanliittoni horju." 
Jes. 54:10 

"Tule luokseni tyhjänä tietäen, että minussa sinä olet kokonainen ja täysi. Kun lepäät hiljaa läsnäolossani, valoni sinussa kirkastuu kirkastumistaan. Hyväksy sisimpäsi tyhjyys ikään kuin alkusoittona sille, että täytän sinut täyteydelläni. Iloitse siis päivistä, jolloin vetämättömänä ja lannistuneena kampeat itsesi sängystä. Sano itsellesi, että tämä on juuri sopiva päivä lapsenmielisesti luottaa minuun. 
        Jos olet onnistunut tässä, huomaat nukkumaan mennessäsi saaneesi ilon ja rauhan matkakumppaneiksesi. Et ehkä osaa sanoa, milloin ne liittyivät seuraasi, mutta voit tuntea niiden mukanaan tuoman siunauksen. Sellaisen päivän täydellinen päätös on ylistyslaulu Jumalalle. Kaikki siunaukset tulevat minulta!"
  
Be blessed, ja antakaa rauhan täyttää teijät, vallata teijän joka solun.

Aamen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti