perjantai 28. syyskuuta 2012

Älkää siis murehtiko

Pää hajoo. Voiku vois olla vaa vapaa eikä tarvis käydä kouluu. Onneks tää on vika vuos, mut silti. Mul on ihan sellanen fiilis et miten mä oikeesti selviin. Jeesus auta, mä en yksinkertasesti jaksa. Oon väsyny. En vaan jaksa eikä oo motivaatioo. Olis ihanaa päästä reissuu jonnekki. Mmm jonnekki mis on turkoosii vettä ja ihmiset nauraa ja on onnellisii. Vaik Bora Boralle mist toi kuvaki on. Voi juku. En voi muuta ku luottaa siihen et Herra pitää must hyvää huolta ja kantaa mua, koska en mä aina ite jaksa. Miettikää hei kuin huippuu kyl on et vaik kuin on kaikkee kuraa eikä jaksais ja kaikki ottaa päähän ni Jeesus pitää silti sylis ja kantaa meit. Siihen on hyvä luottaa. 
Anna Jeesus meille jokaiselle sun rauhas. Niin et vois oikeest olla sellanen hyvä ja levollinen, ennen kaikkee luottavainen, fiilis. Et tapahtu huomen mitä vaa tai toi tulevaisuus mitä vaa tullessaan ni voitais vaa pitää katseemme kohotettun Taivasee. Kyl Herra pitää huolta. Ihan kaikesta. Usko tai älä, mut niin se vaan on. :)     

"Älkää siis murehtiko: 'Mitä me nyt syömme?' tai 'Mitä me nyt juomme?' tai 'Mistä me saamme vaatteet?' Tätä kaikkea pakanat tavoittelevat. Teidän taivaallinen Isänne tietää kyllä, että te tarvitsette kaikkea tätä.

Etsikää ennen kaikkea Jumalan valtakuntaa ja hänen vanhurskasta tahtoaan, niin teille annetaan kaikki tämäkin.

Älkää siis huolehtiko huomispäivästä, se pitää kyllä itsestään huolen. Kullekin päivälle riittävät sen omat murheet."  
Matt. 6:31-34

Ton Raamatun paikan ku oppis pitää mieles ni olis kyl huippuu. Toi on vaa niin upee kohta. Ja niin totta, sen oon jo saanu nähä. Et ku me etsitään ennen kaikkee muuta Jumalan valtakuntaa ja Hänen tahtoaan ni me ihan oikeest saadaa kaikki se mitä me tarvitaan. Oikeesti niin parasta! Rukoilen et ite oppisin aina muistaa ton.Tai no mul on niin huono muisti etten kuitenkaa muista ni rukoilen et Jeesus ainaki muistuttais mua siitä sit tasasin väliajoin. :)

Be blessed.
Aamen.

1 kommentti:

  1. voimia kaikkeen!

    Kun Jeesus sanoo "älkää murehtiko" Hän sanoo sen samalla painoarvolla kuin "älä tapa". Jeesus ei vain kehota meitä ottamaan rennosti tai vain silitä päätämme vaan KÄSKEE meitä lopettamaan murehtimisen. Miksi? Koska murehtiminen on epäilystä ja sitoo Jumalan voiman ilmentymistä elämässämme ja rajoittaa uskoamme.

    Aika kova sana vai mitä? Mutta niin kuin jokaisen muunkin synnin tai kahleen kanssa, meidän tulee ja meillä on oikeus tulla Jumalan eteen ja pyytää Hänen anteeksiantoaan ja apuaan. Jumala ei halua murehtimisen sitovan elämäämme, niin kuin minkään muunkaan synnin. Hän haluaa vapauttaa meidät siitä. Siksi Jeesus kieltää meitä murehtimasta - koska Hän niin rakastaa meitä!

    Tää on asia, mitä itenkin tosiaan oon oppimassa, eli ota täysin rohkasuna tulla vaan lähemmäs Jumalaa! Ratkaisuna ei ole murhetimisen kieltäminen vaan Jumalan eteen tuleminen. Voimia ja siunausta!

    VastaaPoista